Onze uitgaves over Handel

Publicaties

Van Haenle tot Handel

2000, formaat 29x24cm, gebonden, harde kaft
Bij gelegenheid van het 800 jarig bestaan van Handel werd dit omvangrijke boekwerk uitgebracht. Alle facetten van de geschiedenis van Handel en haar omgeving worden beschreven. Haar bewoners van het verleden en heden maken acte de presence.

Prijs ophalen: 30 Euro
Prijs verzenden: 38,50 Euro

Bestelproces

BESTELLEN:
Stap 1) Om op te halen maakt u € 30,- over op rekeningnummer NL53 RABO 0116 1757 10 t.n.v. Erfgoedstichting Handel o.v.v. ‘Jubileumboek’ en uw naam. Indien u het boek toegezonden wilt hebben, wordt het bedrag € 38,50.
Stap 2) Verstuur vervolgens het onderstaande contactformulier met uw gegevens. Geef ook uw adres op indien u kiest voor verzending.

  Folder Grenspalen Route

  Loop deze route aan de hand van de folder en begeef u op de grens van de Commanderij van Gemert en het land van Ravenstijn. Geniet van de afwisseling in het landschap en de mooie vergezichten.

  Prijs: gratis
  De beschrijving van de route vindt u bij het Natuur Educatief Centrum De Specht en de VVV in Gemert. U kunt de route ook downloaden.

  Bij Moeder Maria in Handel

  1939, formaat 12×8 cm, geniet, zachte kaft
  Een korte geschiedenis van het miraculeuze beeldje en de kapel van Onze Lieve Vrouw van Handel. Ook vindt u er de beschrijving van een aantal wonderen die op voorspraak van Maria in Handel hebben plaatsgevonden. Achter in het boekje de Stabat Mater waarvan een deel van de tekst op een zuil stond bij de toegang tot het processiepark.

  Prijs: 1 Euro
  Te vinden achter in het portaal van de kapel in Handel.

  In eeren ende oirbaer onser vrouwe te Haenle

  2005, formaat 22x13cm, gebonden, harde kaft
  De geschiedenis van Handel. Eerste vestigingsplaats van de ridders van de Duitse Orde en de ontwikkeling tot bedevaartsoord. De bouwgeschiedenis van de Handelse kerk wordt beschreven en het processiepark en de Keskesdijk komen ruim aan bod.

  Prijs: 5 Euro
  Te vinden achter in het portaal van de kapel in Handel.